Over Winnipeg

WINNIPEG is een leuke winkel met een trendy look. Natuurlijk hout, veel licht, een unieke en originele sfeer … Ontdek hem in Lasne. Onze winkel is de place to be voor baby-, meisjes- en jongenskleding, maar je vindt er ook kleding voor tieners tot 18 jaar!

WINNIPEG brengt bijna 20 kledingmerken onder één dak samen. Die selecteren we met de grootste zorg. Trendy, modern of eerder klassiek, maar altijd fashion. Fantastisch om te mixen en matchen! WINNIPEG heeft ook fonkelende outfits voor feesten en leuke avondjes. We verzamelen voor jou de crème de la crème van de kindermode.

WINNIPEG is een conceptstore voor kinderen die bovendien Scandinavische meubels van Rafa Kids verkoopt. Meubels van kwaliteitshout, met een strak design en duurzaam ‘eco friendly’ ontwerp.

WINNIPEG is een betoverende wereld boordevol unieke decoratie en cadeautips om jong en oud te laten smelten.

WINNIPEG ❤ We Love Fashion ❤

 

Fabienne Frère

Manager @ Winnipeg

« Mode, decoratie en kids zijn mijn passie! Daarom heb ik WINNIPEG gecreëerd, een conceptstore voor kinderen die je meeneemt naar mijn wereld. Elk seizoen zoek en kies ik voor jou de mooiste stukken van de mooiste merken. Ik ben enorm blij dat ik je in mijn winkel mag ontvangen. Tot binnenkort! »

Winnipeg is:

Levering
Snelle

Betaling
Beveiligd

Gratis
retourzendingen